Mi vagyunk a CompletDent

Képzelje el, hogy a legújabb fogászati eljárások Önnek is elérhetőek és az egészséges mosoly (fájdalom nélkül) már nem álom többé! Hihetetlennek tűnik? Pedig nem az! Nézze meg, miért éri meg Önnek a CompletDentet választania, ha fogászati problémával küzd.

Fogászati implantátum beültetése előtt fogorvosaink alapos állapotfelmérés segítségével és a páciensről készült 3D CT-kép elemzésével döntik el, hogy szükség van-e kiegészítő beavatkozásra. Amennyiben a csontpótlás indokolttá válik, úgy a pácienst tájékoztatjuk a legfontosabb tudnivalókról, és a kezelési terv aláírása után azonnal neki tudunk látni a műtétnek.

A csontpótlást gyakorlott szájsebész végzi steril körülmények között, helyi érzéstelenítésben, de a beavatkozáshoz természetesen igényelhető az éber szedálás is.

Fogászatunk az esetek többségében bio csontpótló granulátumot használ a sikeresség érdekében, ezek a speciális készítmények ugyanis elősegítik és serkentik az új csontszövetek képződését az érintett területen. Az újonnan képződő csontszövetek megegyeznek az eredeti csonttal, ezért a granulátum használata természetes és eredményes megoldás, amely semmi kockázatot nem jelent a páciensre nézve.

Időt spórolhat

A koncentrált munkafolyamatoknak köszönhetően a CompletDent 5-10 munkanap alatt elkészíti a különböző fogműveket (legyen az híd, korona vagy protézis), ezáltal a kezelési ciklusok lerövidülnek. Nem kell heteket várnia a pótlásra, és elfelejtheti a gyakran egy hónapig tartó kezeléseket. Élje át, hogy milyen érzés az, amikor egy fogászat kizárólag Önre fókuszál.

Magas orvosszakmai háttér

CompletDent nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az elérhető legjobb fogorvosokat válassza ki, akiket nagy tudású és tapasztalt asszisztensek segítenek a háttérből. A cél minden esetben az, hogy Ön biztonságos, eredményes és minőségi fogászati kezeléseket kapjon.

A magyar fogorvosképzés nemcsak a legrégebbi, de az egyik legjobb is Európában, ezért számunkra nem okoz nehézséget az, hogy valóban a legjobb szakembereket alkalmazzuk.

Ezt a professzionalizmust Ön is megtapasztalhatja, ha a CompletDent fogászati szolgáltatásait választja.

Csúcstechnológiás diagnosztika, high-tech fogászat

A fogászati kezeléseket korszerű és biztonságos eszközpark segítségével végezzük, mert hiszünk abban, hogy a kielégítő végeredmény csak az elérhető legjobb technológiával valósítható meg.

A hatékony diagnosztikát nemcsak intraorális és digitális röntgen, hanem egy precíz és pontos képet adó saját 3D fogászati CT is segíti, így nincs olyan szájüregi probléma, amit ne vennénk észre.

A kezeléseket kíméletes eszközökkel végezzük, és modern lézeres technikát használunk, amivel fájdalom-, vérzés- és stresszmentessé tehető a beavatkozás, és amivel felgyorsítható a gyógyulás.

Többet szeretne megtudni a diagnosztikáról és a fogászati lézerről? Segítünk: a diagnosztikáról erre a linkre, a fogászati lézerről pedig ide kattintva szerezhet plusz információt.

Minimálinvazív eljárások és fájdalommentes kezelések

A CompletDentnél olyan fogászati kezelések is elérhetőek, amelyek a legkisebb szöveti hiányt okozzák, és amikkel minimálisra csökkenthetők a kellemetlenségek a különböző beavatkozások során.

Bizonyos konzerváló és csontsebészeti eljárásokat már ilyen módszerekkel végzünk, és mindig törekszünk arra, hogy a beavatkozások ellenére se sérüljenek meg a környező lágyszövetek. A minimálinvazív módszerekkel precízen és célirányosan kezelhetjük az ön problémáját, hiszen:

  • a fogorvos nagyobb kontrollal rendelkezik,
  • finomabb és hatékonyabb munkát végezhet,
  • valamint vérzésmentesen dolgozhat.

Persze akkor sincs ok az aggodalomra, ha fogorvosainknak végül invazív eljárásokat kell alkalmazniuk a nagyobb beavatkozások során, hiszen a CompletDent minden esetben biztosítja a fájdalommentességet.

Fogászatunkon nemcsak helyi érzéstelenítést, hanem éber szedálást is alkalmazunk, és az Ön problémáihoz mindig empatikusan állunk hozzá. Odafigyelünk Önre, és segítünk leküzdeni az esetleges félelmeket is.

Megbízható márkákat használunk

A fogászati problémák megoldásához nemzetközileg elismert és többszörösen bizonyított márkákat alkalmazunk, legyen szó akár az esztétikus tömések alapanyagairól, a csontpótláshoz használt granulátumról vagy a fogbeültetésről.

Fogászati implantátumok beültetéséhez a világhírű és piacvezető Nobel Biocare termékeit használjuk, de elérhetők fogászatunkon a megfizethető, mégis minőségi megoldást biztosító SGS implantátumrendszerek is.

Hiszünk abban, hogy az Ön által elvárt minőséget csak akkor érhetjük el, ha azokat a márkákat használjuk, amivel egy nyugat-európai fogászat is dolgozik.

Széles körű garanciában részesül

A CompletDentnél készülő fogműveket kiváló fogtechnikusok készítik, és a fogászati munkákat nagy tudású, tapasztalt szakorvosok végzik, ezért mi széles körű garanciát tudunk nyújtani.

Egy mosoly megújítása befektetés, Ön pedig biztonságban érezheti ezt a befektetést az általunk kínált feltételeknek köszönhetően.

Ha kérdései vannak a fogászati kezelésekkel kapcsolatban, hívjon minket vagy írjon nekünk, és munkatársaink örömmel válaszolnak.

Jelentkezzen be most!

Szakszerű és fájdalommentes kezelések.

Stresszmentes környezet a várakozás pillanataiban

Minden igényt kielégítő várónkat pontosan úgy alakítottuk ki, hogy az hiánytalanul megfeleljen pácienseink elvárásainak. Több éves tapasztalatunk miatt pontosan tudjuk, hogy vendégeink mit várnak el tőlünk, és hogy mitől érezhetik magukat tökéletes biztonságban.

A hangulatos és korszerűen felszerelt helyiségben Ön kényelmesen le tud ülni, a kezébe vehet egy újságot, és megnyugtató környezetben készülhet fel a fogászati kezelésre.

Munkatársaink örömmel válaszolnak felmerülő kérdéseire. Egy pillanatra sem érzi majd magát egyedül, hiszen minden szükséges információt megkap, és ezáltal semmi sem éri majd felkészületlenül.

Frekventált elhelyezkedés

Fogászatunk a XIII. kerületben, könnyedén megközelíthető helyen található, legyen szó tömegközlekedéssel vagy gépjárművel történő érkezésről.

Teljes körű megoldás a családnak

A CompletDent nemcsak a felnőttek fogászata, hanem az egész családé. Empatikus fogorvosaink a kicsik és a nagyok fogászati problémáit is megoldják, mindezt kíméletes módszerekkel és fájdalommentes megoldásokkal.

Jöjjön el hozzánk és győződjen meg arról, hogy mosolya jó kezekbe kerül!

Ne késlekedjen, foglaljon időpontot a CompletDenthez!

Töltse ki az űrlapot és megígérjük, hogy munkanapokon 12 órán belül visszahívjuk Önt!

Kapcsolat ZAPIER