Blog

Szeretnénk, ha Ön pontosabb képet kapna a fogászati megoldásokról és az érdekes újításokról, ezért rendszeresen beszámolunk a kiemelt hírekről és a leghatékonyabb módszerekről.

Kellemes olvasást kívánunk, és ne feledje, ha maradtak még kérdései, azokat bátran felteheti munkatársainknak.

Találatok: 1-4 | Összesen: 4 találat 1 oldalon. előző következő
Mit kell tudni a fogíny visszahúzódásáról?
2024. Február 16.
Ínyünk az első védelmi vonal, amely nemcsak az esztétikumért felel, de óvja és takarja is fogaink alsó részét. Már csak ezért is aggasztó, hogy egyre több páciens szenved amiatt, hogy ínye visszahúzódik és elsorvad, amivel érzékenység és vérzés is gyakran együtt jár.
Tovább a cikkre →
Miért kell gyorsan pótolni az elveszített fogakat?
2024. Február 16.
Megdöbbentő, de sajnos igaz: a felnőtt lakosság nagy részének az Európai Unióban hiányzik egy vagy több foga. Mindegy, hogy német, osztrák, francia, angol vagy svájci állampolgárról beszélünk, a statisztikák azt mutatják, hogy:
Tovább a cikkre →
Fogágybetegség: a “csendes pusztító”
2024. Február 16.
Képzelje el a következőt: egy véletlen mozdulatot követően arra lesz figyelmes, hogy az egyik foga mozgathatóvá vált és elveszítette korábbi stabilitását. Ijesztően hangzik, pedig sok páciensünk találkozott már ezzel a problémával, amely derült égből villámcsapásként érte őket, és a legtöbben meg voltak győződve róla, hogy a bajnak semmilyen előjele nem volt.
Tovább a cikkre →
A legkorszerűbb képalkotó eljárás a fogászatban: bemutatkozik a 3D CT
2024. Február 16.
Vajon mi a különbség egy kétdimenziós panorámaröntgen és egy háromdimenziós CT-felvétel között? Lényegében minden, és a tét ilyenkor nem más, mint az adott kezelés sikere.
Tovább a cikkre →