Ismerje meg a CompletDent csapatát!

Dr. Szakál Adorján

Vezető szakorvos, szájsebész és implantológus szakorvos, digitális fogászati, esztétikai specialista

2012-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetemen. A fogászatban fontos az egyensúly megtalálása a szakértelem és az empatikus kapcsolat kialakítása között. Célom a magasszintű szakmai tudás összekapcsolása az empátia és a figyelemmel hallgatás képességével, hogy a páciensek megfelelő ellátásban részesüljenek és bizalommal forduljanak a fogorvoshoz.

Szakterületek

Szájsebészet, implantológia, esztétika


Dr. Perényi Zsolt

Vezető protetikus, konzerváló fogászati és fogpótlástani szakorvos, digitális fogászati, esztétikai specialista

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. Célom az elméleti tananyag gyakorlatba való átültetése hogy a páciensek hosszútávon a legjobb és legtartósabb eredményt kapják. Tudásom és empátium segítségével szoktam a páciensnek félős páciens véleményét a fogászatról megváltoztatni.

Szakterületek

Protetika, fogpótlások, esztétika


Dr. Zéjkán Marton Dzsennifer

Protetikus, konzerváló fogászati és fogpótlástani szakorvos, digitális fogászati, esztétikai specialista

Fogorvosi diplomámat az Ungvári Nemzeti Egyetem Állami Felsőoktatási Intézmény Fogászati Karán szereztem 2022-ben.

A Completdent csapata lehetőséget teremtett tudásom folyamatos frissítésére és a legkorszerűbb technikák elsajátítására, részt vettem a páciensek ellátásában, így rengeteg tapasztalatot szereztem mind a fogpótlások készítése, mind pedig a megtartó fogászat területén.

Főként esztétikai, konzervaló és fogpótló kezeléseket végzek. Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, a nyugodt légkör megteremtését Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után.

Szakterületek

Protetika, fogpótlások, esztétika

Gelencsér Péter

Klinika és sales vezető

Én a lehetetlent is lehetővé teszem már több, mint 15 éve.


Pócsik Tímea Éva

Dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

Nálam minden a páciens körül forog a rendelőben. A célom, hogy a páciens olyan élményekkel távozzon a rendelőből, hogy bármikor szívesen visszatérjen.


Wilhelm-Gellért Kitti

Recepciós

A célom egy láthatatlan kezet nyújtani a páciensnek, ami segít legyőzni a félelmét és a rosszérzését a fogorvosi rendelők kapcsán.