Dr. Perényi Zsolt

Vezető protetikus, konzerváló fogászati és fogpótlástani szakorvos, digitális fogászati, esztétikai specialista

Dr. Perényi Zsolt 2010-ben végzett a Semmelweis Egyetemen, azóta a fogászat világában szerzett tapasztalatai és szakértelme révén vált a budapesti CompletDent Fogászat meghatározó alakjává. Mint vezető protetikus, konzerváló fogászati és fogpótlástani szakorvos, valamint digitális fogászati specialista, elkötelezett amellett, hogy a legkorszerűbb és leginnovatívabb megoldásokat kínálja pácienseinek.

Elméleti tudását magabiztosan ülteti át a gyakorlatba, garantálva, hogy páciensei hosszú távon tartós és kiváló minőségű fogászati ellátásban részesüljenek. Ennek érdekében folyamatosan képzi magát, lépést tartva a legújabb fogászati technológiákkal és módszerekkel. Tudása mellett empátiája szintén kiemelkedő, ennek köszönhetően sikeresen oldja a fogászattól tartó páciensek félelmeit.

Protetika: Dr. Perényi Zsolt különös figyelmet fordít a precizitásra és arra, hogy az elkészített fogpótlás vizuálisan is a lehető legtermészetesebb legyen. Legyen szó korona, híd vagy teljes fogsor készítéséről, munkája mindig a legmagasabb színvonalat képviseli.

Fogpótlások: Az elveszett fogak pótlásának specialistájaként fogorvosként célja, hogy a lehető legtartósabb megoldásokat nyújtsa, visszaadva páciensei önbizalmát és életminőségét.

Esztétika: Az esztétikai fogászat területén elkötelezett amellett, hogy páciensei olyan fogműveket kapjanak, amelyekkel bátran mosolyoghatnak. Legyen szó fogfehérítésről, héjakról vagy egyéb esztétikai beavatkozásokról, a legapróbb részletekre is mindig nagy figyelmet fordít.

Dr. Perényi különös hangsúlyt fektet a digitális fogászati megoldásokra, melyekkel pontosabb diagnózist és kezelést tud biztosítani. A legmodernebb technológiák alkalmazásával minimalizálja a kezelési időt és maximalizálja a beavatkozások kényelmét és a pontosságot.

Betegei gyakran kiemelik empatikus természetét, a nyugodt és barátságos rendelői légkört, valamint a kiváló szakmai tudást, amellyel minden egyes kezelés során megnyilvánul. Számos visszatérő páciens igazolja, hogy a félelmek eloszlatása és a fájdalommentes kezelések révén Dr. Perényi Zsolt hozzáállása kiemelkedő.

Dr. Perényi Zsolt elkötelezett amellett, hogy minden páciensét a legmagasabb szintű gondoskodással és szakértelemmel kezelje. Hitvallása, hogy a fogászati ellátás nem csupán a fogak helyreállításáról szól, hanem a páciensek életminőségének javításáról is.

Kérdezzen online, segítünk!

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a CompletDent Fogászat egyik legkiemelkedőbb szakemberéhez, Dr. Perényi Zsolthoz foglaljon időpontot. Ismerje meg személyesen is azt a szakértelmet és gondoskodást, amelyről páciensei csak a legjobbakat mondják!

Kapcsolat ZAPIER